Ny forsvarsadvokat hos Hviid

Hviid Advokater har udvidet med en ny advokat. Bo Hansen er nemlig blevet ansat som ny forsvarsadvokat.

Bo Hansen er oprindeligt uddannet murer, men tog senere et karriereskifte og læste jura. Oprindeligt var det slet ikke tanken, at han ville arbejde som advokat, og han var da også i flere år ansat som fuldmægtig i Aarhus Kommune, hvor han både har arbejdet i den juridisk-tekniske afdeling, og senere i socialforvaltningen som specialkonsulent i indvandrerspørgsmål.

– Det lå aldrig i kortene, at jeg skulle være forsvarsadvokat, eller for den sags skyld læse jura. Men af omveje er det her jeg er endt, og lige så snart jeg begyndte på jurastudiet, blev jeg hurtigt opslugt af faget, forklarer Bo Hansen.

Kendt for brandsager
De seneste år har Bo Hansen arbejdet som forsvarsadvokat, hvor han har arbejdet med en lang række sager. Han er blandt andet kendt for at have fået frikendt sine klienter, der var tiltalt for omfattende brandstiftelser i en række spektakulære brandsager, der fik en del omtale i medierne.

Nu arbejder Bo Hansen for Hviid Advokater. Han har møderet for by- og landsretterne og højesteret, og er beskikket af justitsministeriet.

Når du får beskikket en advokat har du frit valg til at vælge en anden advokat, end den du først får anvist. Det betyder, at du uden at betale ekstra selv kan vælge den advokat, som du føler kan løse din opgave bedst.

– Det er en god idé at gøre sig overvejelser omkring valget af advokat, så man både sikrer, man har en god dialog med sin advokat, men også har tillid til at advokaten kan løse netop den sag, som man står med, forklarer Bo Hansen.

Det er en god idé at vælge advokat så tidligt som muligt, da advokaten dermed bedst kan lægge den rigtige strategi for dit forsvar, og tidligt sætte ind på de områder, der er relevante i forhold til netop din sag.

Det kan eksempelvis være at sikre materiale bliver udleveret tidligt, sikre at efterforskningsskridt der tjener til opklaring bliver taget, ligesom advokaten kan hjælpe dig med, hvordan du skal forholde dig til tiltalen eller sigtelsen.